skip to Main Content
Medewerker Bianca Van Miltenburg Over Balans

Medewerker Bianca van Miltenburg over balans

Ik ben Bianca van Miltenburg en ben 42 jaar oud. Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we 2 jongens van 12 en 10 jaar oud. Ik werk ruim 11 jaar op de interne administratie in onze vestiging in Epe.

Bianca van Miltenburg (42) sinds juni 2007 werkzaam bij de interne administratie van vhm | abc in Epe. Hier gaat zij nog iedere dag met plezier aan het werk. Voor haar werk bij vhm | abc maakte zij de overstap van caissière naar administratief medewerker, een grote stap die goed uitpakte.

Wat dacht je als klein meisje wat je later zou gaan worden?

Het leek mij altijd erg leuk om stewardess te worden. Na mijn eerste keer vliegen was ik hier eigenlijk direct op afgeknapt. Toen zag ik dat je als stewardess voornamelijk aan het bedienen bent.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals de meeste vrouwen ga ik graag winkelen, met vriendinnen uiteten en een filmpje pakken. Verder geniet ik ook zeker van een goed festival.

Doe je aan carrièreplanning en zo ja, wat is je volgende stap?

Aan carrièreplanning doe ik niet echt. Ik vind het fijn om een goede balans tussen werk en privé te hebben. Daar hoef ik niet per se carrière voor te maken. Het belangrijkst vind ik met plezier naar werk gaan.

Wie of wat is voor jou een bron van inspiratie en waarom?

Dat is voor mij toch wel mijn vader. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, zorgde hij alleen voor mijn broer en mij. Dat heeft hij erg goed gedaan al zeg ik het zelf. We zijn allemaal goed terecht gekomen.

Welke quote inspireert je het meest?

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Wat is de meest wijze les die je tot nu toe hebt geleerd?

Dat is om zoveel mogelijk positief in het leven te staan en ontzettend te genieten van de mensen om je heen.

Wat is het hoogtepunt in je carrière tot nu toe?

Dat zou mijn carrièreswitch zijn. Ik ging van caissière naar een administratieve baan bij Megapool. Dit was een best grote stap die gelukkig goed uitpakte.

Met welke beroemdheid zou je een gevangeniscel willen delen en waarom?

Johnny de Mol, hij lijkt mij een erg leuk persoon. Iemand met wie je zowel kunt lachen als serieuze gesprekken mee kunt voeren.

Wat is interessant of verrassend aan jou, maar weten wij nog niet?

Veel verrassends kan ik niet noemen, ik ben eigenlijk wel een open boek.

De grootste uitdaging in mijn leven is…

Opvoeden en mijn kinderen helpen waar nodig.

Mijn favoriete programma is …

De populaire Spaanse serie op Netflix, die de meesten waarschijnlijk wel gezien hebben, La Casa de Papel.

Back To Top