skip to Main Content

Uw specialist in notariaat en advocatuur

Notariaat en advocatuur

vhm | abc is dé specialist voor de juridische vrije beroepsbeoefenaar in het notariaat en de advocatuur.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Samenstellen, beoordelen of controleren van uw jaarrekening inclusief BFT rapportage
Voor ieder bedrijf ziet de omvang van de administratie er anders uit, en hiermee ook de jaarrekening. Een eenmanszaak hoeft niet verplicht een jaarrekening op te stellen. Echter, door een groter inzicht in uw administratie wordt dit door veel ondernemers toch gedaan. Wij nemen indien u wenst deze taken (gedeeltelijk) van u over.

Opstellen van realistische prognoses
Hierbij houden wij periodiek een vinger aan de pols en bewaken wij de realisatie ten opzichte van de prognose.

Ondersteuning bij de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen
Bedrijfsprocessen zijn de essentie van een organisatie. De vraag is echter hoe u de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in kunt richten. Wij geven u hierbij ondersteuning.

Administratieve dienstverlening bij u op kantoor of op afstand
Dankzij onze up-to-date vakkennis en expertise leveren wij professionele dienstverlening op een hoogwaardig niveau. Wij zoeken samen met u op een heldere en begrijpelijke manier naar optimale oplossingen. (inclusief derdengeldenadministratie inclusief BFT rapportage per kwartaal)

Belastingadvies geven
Wij informeren u betreft aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en financiële planning.

Uw salarisadministratie regelen
Dit doen wij via ons online softwarepakket, waarbij ook HRM-functionaliteiten (medewerkersdossier, inzien loonstroken, verlof boeken en verzuim melden) tot de mogelijkheden behoren.

Uw fusie en overname regelen
Een fusie kan kostenefficiëntie genereren door middel van schaalvoordelen, de inkomsten via winst in marktaandeel vergroten en fiscale voordelen voortbrengen. Wij zullen voor u de fusie van bedrijven in goede banen laten leiden, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag in gesprek met één van onze specialisten? Neem dan contact op met vhm | abc.

Neem contact op
Back To Top