skip to Main Content

Het team van vhm | abc staat bekend om de betrokkenheid bij zijn opdrachtgevers. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten veel waarde aan klantcontact, denken mee met ondernemers en zijn sterk in het adviseren op actuele cijfers. Ben jij die professional die zichzelf hierin herkent? Wij stellen ons graag aan je voor.

Lokaal en internationaal
Ons kantoor heeft drie vestigingen in Epe, Veenendaal en Genemuiden, met ruim dertig medewerkers en vijf partners. Bovendien zijn we lid van IECnet, de internationale alliantie van zelfstandige kantoren van accountants, belastingadviseurs en consultants.

Flexibiliteit
Binnen onze organisatie streven we naar flexibiliteit. Je krijgt de ruimte om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk te etaleren. Je krijgt de verantwoordelijkheden die daarbij passen, zodat je jouw klanten optimaal van dienst kunt zijn.

Groeien tot het hoogste niveau
Jij wilt het beste uit jezelf halen. Dat moedigen wij aan. Met een combinatie van eigen verantwoordelijkheden en begeleiding op maat, helpen we je tot jouw hoogste niveau te komen. Wij gooien niemand in het diepe, waardoor je zelfverzekerd en met een goed gevoel jouw werk kunt doen.

Carrièrekansen
Zowel ervaren professionals als starters kunnen carrière maken bij vhm | abc. Binnen iedere functie bieden we doorgroeimogelijkheden.
Het beste voorbeeld daarvan is Maura van den Bossche. Zij is in 1996 als stagiaire begonnen en inmiddels opgeklommen tot partner.

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hieronder!

Back To Top