skip to Main Content
belastingdienst-accountant

IECnet
vhm | abc is sinds 1994 lid van IECnet, een internationale alliantie van zelfstandige kantoren van accountants, belastingadviseurs en consultants. IECnet telt ruim zeventig leden uit zo’n zestig landen verspreid over de hele wereld. 

Kwaliteit
Net als vhm | abc zijn alle partners van de IECnet kantoren in hun land gekwalificeerde professionals met een sterke focus op het MKB en het middelgrote familiebedrijf. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen toetst IECnet geregeld het kwaliteitssysteem van de aangesloten kantoren. Ook is er een ballotageprocedure voor nieuwe leden. IECnet is volwaardig lid van IFAC’s Forum of Firms.

Actief betrokken
vhm | abc is actief betrokken bij IECnet en bepaalt al jaren mede het beleid van de alliantie.
Wim Meenink is erelid van IECnet en Tobi Smit heeft sinds 2007 verschillende functies in het bestuur en de executive commissie van IECnet vervuld.

Tobi Smit is per oktober 2016 voor een periode van vier jaar benoemd tot wereldwijd voorzitter van IECnet.

Voordeel
De informele sfeer en de middelgrote omvang van de alliantie monden uit in solide onderlinge relaties. Door het vele persoonlijke contact tijdens internationale meetings, wisselt vhm | abc kennis en ervaringen uit met de andere leden. Door de jarenlange betrokkenheid kennen we onze internationale collega’s inmiddels zeer goed. Dat levert voordeel op voor de internationaal opererende klanten van   vhm | abc. Klanten die willen uitbreiden naar het buitenland, bijvoorbeeld met een extra vestiging of een productielocatie, worden door vhm | abc in contact gebracht met een goed kantoor dat in het betreffende land het klappen van de zweep kent.

IECnet Brochure 2016

Doing Business in the Netherlands 2020

Back To Top