skip to Main Content

Klantenportal

Uw financiële gegevens op een veilige plek binnen handbereik.
Eenvoudig documenten accorderen via de webbrowser of via de de portal app.
Dit kan allemaal met de portal!

phone-230x4225

Accorderingsomgeving

De plek waar wij de aangiftes, publicatiestukken of kredietrapportages voor u klaar zetten. U krijgt een melding via een e-mail kan de aangifte inzien en goedkeuren. Daarna wordt de aangifte verzonden naar de fiscus, de kredietrapportage naar bank of het publicatiestuk automatisch gepubliceerd.

Elektronisch dossier

Hier vindt u de dossierstukken die wij vanuit het dossier beschikbaar stellen, bijvoorbeeld permanente stukken of de jaarrekening.

Koppeling met uw administratie

Op deze plek kunt u ‘single-sign-on’ (SSO), dus met één enkele aanmelding, inzage krijgen in uw online financiële pakket en uw salarispakket die u bij ons afneemt. Deze SSO is een koppeling met Twinfield en Online Salaris.

Nieuwe App is beschikbaar!

Er is een nieuwe App beschikbaar voor de portalgebruikers. Via deze App kunt u uw fiscale stukken goedkeuren en bij uw elektronisch dossier.
Deze App is vanaf heden te downloaden voor Apple en Android devices. Zoek in de play- of appstore op ‘MijnAccountantsPortal’ en download de App.

Welkom bij de portal. In deze omgeving vindt u uw financiële gegevens op een centrale plek. Hier vind u de volgende zaken:

– Dossier. Uw financiële gegevens zijn beveiligd en centraal op te vragen.
– Accordering. Accordeer eenvoudig uw aangifte inkomsten-, vennootschaps-, of omzetbelastingbelasting.
– Online Salaris omgeving. Loonstroken en andere financiële gegevens kunt u hier vinden.
– Boekhoudomgeving. Wanneer u gebruik van het boekhoudprogramma Twinfield heeft u via een klik toegang tot uw administratie.

Maak ook kennis met de nieuwe portal app! Klik hier om de handleiding van de app te lezen.

Voer hieronder uw gebruikersnaam en wachtwoord in om verder te gaan met het authenticatieproces. U krijgt een SMS token toegezonden.

Gebruikersnaam (uw e-mailadres):

Wachtwoord:Wachtwoord vergeten?

Account activeren

 

Klik hier om de handleiding van de portal te lezen.

Back To Top