skip to Main Content

Klantenportal

Uw financiële gegevens op een veilige plek binnen handbereik.
Eenvoudig documenten accorderen via de webbrowser of via de de portal app.
Dit kan allemaal met de portal!

Klik op de knop hieronder om in te loggen:

belastingadvies

Accorderingsomgeving

De plek waar wij de aangiftes, publicatiestukken of kredietrapportages voor u klaar zetten. U krijgt een melding via e-mail en vervolgens kunt u de aangifte inzien en goedkeuren. Daarna wordt de aangifte verzonden naar de fiscus, de kredietrapportage naar bank of het publicatiestuk automatisch gepubliceerd.

Elektronisch dossier

Hier vindt u de dossierstukken die wij vanuit het dossier beschikbaar stellen, bijvoorbeeld permanente stukken of de jaarrekening.

Nieuwe App is beschikbaar!

De vernieuwde app-versie van MijnAccountantsPortal is nu gratis te verkrijgen in de App Store. Deze biedt, natuurlijk net als de desktop-versie, onder andere de mogelijkheden om aangiftes en/of documenten in te zien. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om een login token aan te maken voor de desktop-versie. Dankzij deze extra stap is jouw MijnAccountantsPortal-omgeving nog beter beveiligd. De nieuwe MijnAccountantsPortal App is beschikbaar voor iOS- en Android-devices. Deze sluit qua functionaliteit, look en feel naadloos aan bij de portal, die via de webbrowser werkt. De nieuwe App kan ook als Authenticator ingesteld worden om in te loggen in MijnAccountantsPortal. Een handleiding over hoe de App ingesteld kan worden voor het eerste gebruik en als Authenticator is hier te vinden.

Back To Top