skip to Main Content

Profiteer van ons Fiscaal Optimaal Pakket

Belastingadvies voor administratiekantoren

Als administratiekantoor krijgt u de meest uiteenlopende vragen voorgelegd. Op veel daarvan heeft u eenvoudig en snel een antwoord. In andere gevallen, zoals bij fiscaliteiten, is aanvullende deskundigheid vaak gewenst. Daarom heeft vhm | abc het Fiscaal Optimaal Pakket ontwikkeld. Een pakket waarmee u op al uw belastingvragen een sluitend antwoord krijgt.

Onze belastingadviezen kunnen gaan over vraagstukken op het gebied van btw, pensioen, echtscheiding, vennootschapsbelasting en financiële planning. Ook bij fiscaliteiten rondom een bedrijfsoverdracht zijn wij uw kennispartner.

Veelzijdig fiscaal team
Wanneer u gebruik maakt van ons Fiscaal Optimaal Pakket heeft u toegang tot een veelzijdig team van fiscalisten. Gekwalificeerde professionals die op de hoogte zijn van alle actuele, fiscale ontwikkelingen en u antwoord geven op complexe vraagstukken.

Een praktische samenwerking
Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van administratiekantoren en bekend met de vraagstukken die u bezighouden. Onze expertise is dan ook een praktische aanvulling op uw diensten. Uw investering is een overzichtelijk bedrag per jaar, waarmee u profiteert van privileges, zoals bijeenkomsten en korting op uurtarieven. Daarnaast kunt u ook uw loonadministratie door ons laten verzorgen. Hierbij ontvangt u over het boekjaar een loonrapport, met daarin alle benodigde dossiergegevens voor de jaarafsluiting.

Welk pakket past bij u?

PAKKET A PAKKET B PAKKET C
Inbegrepen adviesuren 0 2 4
Deelname actualiteitenbijeenkomsten 2x per jaar 2x per jaar 2x per jaar
Deelname Fiscaal Sparren bijeenkomsten 4x per jaar 4x per jaar 4x per jaar
Korting van 10% op aanvullende adviesuren Nee Nee Ja
Tarief per pakket per jaar € 250 € 625 € 1.000

 

Het contract loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt bij een instap op een andere datum naar rato verrekend.

Adviesuren
Adviesuren kunt u inzetten voor specifiek advies op maat. Heeft u niet voldoende aan de inbegrepen adviesuren, dan heeft u met pakket C recht op 10% korting op aanvullende adviesuren.

Actualiteitenbijeenkomst
Tijdens deze kennissessies praten wij u bij over actuele fiscale wetenswaardigheden.

Fiscaal Sparren bijeenkomst
Tijdens de Fiscaal Sparren bijeenkomsten vergaart en wisselt u kennis uit met collega administratiekantoren. Op een laagdrempelige manier delen ook wij onze kennis met u, waarbij uw eigen casuïstiek en onderwerpen centraal staan. De bijeenkomsten vinden viermaal per jaar plaats; in februari, mei, augustus en november. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor uw eigen inbreng.

Laten we kennismaken
Wilt u meer weten over ons Fiscaal Optimaal Pakket of gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0578-677377 en vraag naar Maura van den Bossche.

Neem contact op
Back To Top