skip to Main Content

‘…intensief met onze klanten bezig.’

Belastingadvies

vhm | abc is als geen ander thuis in de fiscale en vennootschappelijke structuren en weet advies perfect op u en uw onderneming toe te snijden. Daarin wordt niet alleen de huidige situatie meegewogen, maar ook die van de toekomst.

Gewoon goed geregeld
Als ondernemer wilt u kunnen vertrouwen op een goede en vlotte afhandeling van uw belastingzaken. vhm | abc begrijpt dat en neemt u de zorg en het werk uit handen. Zo kunt u zich concentreren op de belangrijke dagelijkse zaken: de bedrijfsvoering, uw netwerk, het personeel en meer.

Vooruit zien
Fiscale zaken die in de toekomst spelen, moeten vaak nu alvast goed worden geregeld. Vrijwel elke ondernemer moet vroeg of laat voorzieningen voor de oude dag treffen, krijgt te maken met een bedrijfsoverdracht of moet zijn ondernemingsvorm wijzigen. vhm | abc speelt daar op tijd op in, want adviseren is vooruitzien. Zo kunnen we fiscaal goed voorsorteren.

Intensief klantcontact
Vooruit kijken kan alleen als wij ons intensief met onze klanten bezighouden. Wij weten hoe het zit met bijvoorbeeld het testament, de huwelijkse voorwaarden en de vermogensopbouw. Die kennis wenden we aan met betrekking tot erfbelasting, schenkbelasting enzovoort. Op deze manier meten we al onze klanten een fiscaal maatpak aan.

Neem contact op
Back To Top