skip to Main Content
Partner Maura Van Den Bossche Over Haar Bron Van Inspiratie

Partner Maura van den Bossche over haar bron van inspiratie

Maura van den Bossche is sinds 1996 werkzaam bij vhm | abc en is de eerste vrouwelijke partner binnen het bedrijf. Voordat Maura hier terecht kwam liep zij stage bij (toen nog) Van Huffelen & Meenink. Binnen vhm | abc is zij verantwoordelijk voor de MKB praktijk in Epe, het secretariaat, het Horizontale Toezicht, het HRM, de kwaliteit van de MKB praktijk en de marketing.

Vertel eens, wat dacht je als klein meisje wat je later zou gaan worden?

Echt vroeger kan ik mij niet meer voor de geest halen, maar zodra ik de beroepskeuzekrant in handen kreeg (toen was ik een jaar of 12), hoefde ik niet verder te bladeren dan de A van Accountant Administratieconsulent.

Doe je aan carrièreplanning en zo ja, wat is je volgende stap?

Ik heb al aan carrièreplanning gedaan, mijn doel is bereikt. Vanzelfsprekend wil ik mijzelf wel blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op vaktechnisch vlak.

Wie of wat is voor jou een bron van inspiratie en waarom?

Mijn vader. Ik ben trots op wat hij heeft bereikt in het leven en hoe hij zich heeft opgewerkt van ploegleider in een fabriek, tot mede-eigenaar van een zakenkantoor (bank, makelaardij en verzekering). Inmiddels geniet hij lekker van zijn welverdiende pensioen, ook dit doet hij goed.

Welke quote inspireert je het meest?

Ik kom iedere week wel een mooie quote tegen die mij op dat moment inspireert. Deze bewaar ik dan op mijn telefoon. Geloof in je selfie is de laatste. Daarvoor komen “Stand up for what is right. Even if it means standing alone.” en “Soms moet je accepteren dat bepaalde dingen nooit meer worden zoals ze waren …”.

Wat is de meest wijze les die je tot nu toe hebt geleerd?

Bij twijfel niet doen (ook dit heb ik van mijn vader geleerd).

Wat is het hoogtepunt in je carrière tot nu toe?

Mijn toetreding als eerste vrouw tot de directie en de bekendmaking hiervan tijdens ons jubileumfeest.

Met welke beroemdheid zou je een gevangeniscel willen delen en waarom?

Rico Verhoeven. Knappe man… en wellicht kan hij me nog wat tips geven.

Wat is interessant of verrassend aan jou, maar weten wij nog niet?

Ik doe aan kickboksen.

De mooiste reis die ik gemaakt heb, was naar…

Ieder jaar maak ik een reis met 4 vriendinnen naar de Caribbean, dit jaar gaan we voor de 5e keer. Deze reizen zijn mij enorm dierbaar.

Een talent dat ik graag zou willen hebben is…

Kunnen zingen, hier zouden vooral mijn collega’s erg blij mee zijn; ik schijn nog wel eens vals mee te zingen met de muziek.

In het weekend ga ik het liefst…

Met mijn zoontje op pad, naar een voetbalwedstrijd van VV Tollebeek of rondstruinen in kringloopwinkels. Daarnaast ben ik in het seizoen, van april tot en met oktober, bijna ieder weekend op de camping in Vledder te vinden.

Back To Top