skip to Main Content

Vacature gevorderd assistent accountant Audit

Functie omschrijving

In de functie van ervaren assistent accountant Audit bij vhm | abc word je een onmisbare schakel in het Audit team. Enerzijds krijg je al snel een grote mate van zelfstandigheid voor de uitvoering van (deel-)opdrachten bij jouw klanten, anderzijds word je ook verantwoordelijk voor de aansturing van assistenten met minder ervaring. Samen met je collega’s word je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van reguliere en incidentele audits bij jouw klanten, in de breedste zin van het woord, dus niet alleen jaarrekeningcontrole maar ook bijzondere controle. Bij fiscale vragen van jouw klanten verwijs je door naar je fiscale collega’s en coördineer je een adequate opvolging. Ook bij klantvragen op het gebied van financiering, investeringen of bedrijfsovername ben jij eerste aanspreekpunt en zorg je, al dan niet samen met je collega’s, voor een passend antwoord. Als assistent accountant maak je deel uit van het Audit team, bestaande uit 7 collega’s (accountants, controleleiders en assistenten), per klant in een wisselende samenstelling. Je werkzaamheden verricht je zowel bij klanten als op kantoor.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze uitdagende en veelzijdige fulltime functie is een gedreven assistent accountant die toe is aan de overstap naar een leuk kantoor met spannende klanten en uitdagende opdrachten, waar je gewoon lekker kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen, maar waar je je niet dagelijks druk hoeft te maken over kantoorpolitiek, carrière of “up or out”. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau in een relevante richting (accountancy, bedrijfseconomie), aangevuld met enkele jaren RA-studie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een controle praktijk;
  • Je bent gedreven, dienstverlenend, kritisch, kwaliteitsgericht en integer;
  • Je wordt gemotiveerd door afwisseling, klantcontact en persoonlijke ontwikkeling;
  • Tot slot heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tobi Smit op 0578-677377 of tsm@vhmabc.nl.

Back To Top