skip to Main Content

” vhm | audit kijkt verder ” 

AUDIT

Wettelijke controle jaarrekening
Een controle van de jaarrekening door een onafhankelijke accountant met AFM-licentie is verplicht als uw onderneming gedurende twee jaar aan minimaal twee van de volgende eisen voldoet:

  • meer dan 50 werknemers;
  • meer dan € 12 miljoen omzet;
  • een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen.

Behalve deze wettelijk verplichte accountantscontrole voeren wij ook voor veel ondernemingen die (nog) geen wettelijke verplichting hebben een vrijwillige accountantscontrole uit.

Meerwaarde
De controle en certificering van jaarrekeningen vormen de basis voor ons contact met de ondernemer maar daar houdt het werk van onze registeraccountants echter niet op. Het team van vhm | audit kijkt verder dan de betrouwbaarheid en de juistheid van de cijfers. We analyseren nationale en internationale wet- en regelgeving, combineren die met ontwikkelingen binnen uw onderneming en destilleren uit de combinatie van deze factoren ons advies. Wij nemen de taak van adviseur uiterst serieus en nemen daarin zelf initiatief. Vanzelfsprekend hanteren onze accountants en adviseurs de hoogste standaarden als het gaat om kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid. Dit alles maakt ons voor onze klanten tot een betrouwbaar klankbord en een onmisbare sparringpartner.

Kwaliteit
vhm | audit beschikt over de vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om wettelijke controles uit te voeren. Onze klanten zijn er zodoende van verzekerd dat de controle en certificering van de jaarrekening voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.
Bovendien is vhm | audit aangesloten bij het SRA, een landelijk samenwerkingsverband van ca. 370 zelfstandige, professionele accountantskantoren. Dat draagt bij aan onze up-to-date kennis en continue scholing.
Daarnaast is ons kantoor lid van IECnet, een internationale alliantie van accountants en belastingadvieskantoren waardoor we onze klanten ook buiten de landsgrenzen kunnen begeleiden.

Neem contact op
Back To Top